Back to All Events

Foredrag med Chris Norre om dyb lytning

Kom og hør bogaktuelle Chris Norres foredrag om dyb lytning i den vigtige samtale, i Café Mirum torsdag den 24. oktober kl. 17:30 til 21:00.

Vi byder endnu engang velkommen til Chris Norre, som er bogaktuel med ”lyt, lyt, lyt – dyb lytning i den vigtige samtale” en bog om forståelse af lytningens tre niveauer og mindfuldness som en af bogens hjørnesten.

Chris vil i sit foredrag komme ind på hvordan dyb lytning kan skabe en dybere forbindelse imellem os, en forbindelse som åbner for nye historier og et nærvær som, både i det faglige felt og i private relationer, kan bringe os til nye dybder i alle relationer.

Udover foredraget, byder Café Mirum på tomatsuppe, friskbagt focacciabrød, italiensk ost, pølse og et glas vin. Arrangementet koster kr. 170/person med forudgående tilmelding/betaling i Café Mirum, Jernbanevej 3B, 2800 Lyngby, telefon 27144194/22392741, www.cafemirum.dk og instagram: cafe_mirum