Back to All Events

Fredagsmusik med Lars Thomsen og Jørgen Boll vi skal høre Beatles´s mangfordige nummer

  • Café Mirum Jernbanevej 3B 2800 Kongens Lyngby Denmark (map)

Lars Thomsen og Jørgen Boll har deres musikalske opvækst i henholdsvis det Københavnske og Aarhusianske musikmiljø, hvor de har spillet i mange forskellige sammenhænge og genrer.
De mødte hinanden i danseorkestret Partigans og har nu lavet et projekt omkring Beatles. Setup er enkelt: 2 mand, 2 guitarer og 2 stemmer, som arbejder med harmonier og stemninger, som er kendetegnende for Beatles`s musik.

Sætlisten er en blanding af kendte og mindre kendte numre fra Beatles`s mangfoldige materiale. Det er også en tidsrejse, hvor der indgår numre fra både den tidligere og senere periode af Beatles`s karriere som band, Baby´s in Black, Blackbird, Get back og Lady Madonna er bl.a. med i programmet, men også mange andre.

Når man spørger tilfældige personer om, hvilket nummer med Beatles, de først kommer til at tænke på, så kan man være sikker på, at der bliver nævnt mange forskellige, for det er jo sådan, det er med Beatles: Vi har alle sammen et eller andet minde, som også involverer musik af Beatles.
Så kom og tag med en tur på Memory Lane, undskyld Penny Lane.

Pris for musikken 100 kr. pr. person

Der kan købes mad før musikken går på.

Earlier Event: October 2
Ny kunst i caféen: Kicki The Vibe
Later Event: October 8
Irsk jamsession