menubordMEDTEKST.jpg
 

GANEGUF

MORGENMAD: Græsk yoghurt m. granola & sveskesylt 48,- · Blødkogt æg m. rugbrød & pisket smør 38,- · Et blødkogt æg m. flagesalt 20,- · Bolle m. pisket smør 25,- · Tilkøb: Ost 20,- · Marmelade 20,- · Pålægschokolade 20,- · Spejlægsmad m. 2 spejlæg, balsamico, æbler, saltmandler, cayennepeber og friske krydderurter 120,- (obs topping på spejlægsmad kan varierer fra dette) · Havregrød med topping 55,- · Vafler m. flødeskum og kompot 50,- · Grapesalat 55,-


Majmenu

FROKOST: Lun hjemmelavet Foccaciasandwich: m. spidskål, serrano, mozzarella, langtidsbagte cherrytomater og rødløg og urter 80,- (spørg, hvis der ønskes vegetarisk el. vegansk sandwich) · Avocadomad: på hjemmebagt rugbrød m. persillepesto rørt med mayo, grønne asparges, syltede vinrababer, sprød serrano, revet citronskal 140,- · Kartoffelmad på palæobrød m . rygeostecreme, radiser, agurk, sprød serrano, purløg 120,- · Lynstegte nye gurlerødder m. sesam på hjemmebagt rugbrød m. citronmayo, smilende æg, saltede nødder, rødløg & løvstikke 130,- · Prøv 3 halve af vores rugbrødsmadder (1/2 af hver slags smørrebrød på menuen) 190,- · Majsalat: sprød krølsalat m. grønne asparges, mozzerella, koldrøget laks, radiser, brøndkarse, saltede nødder, citronolie & friskrevet citronskal 150,- · Omelet m. grøn salat, trøffelolie og brød 110,- Tilkøb til omelet: skinke +20,- el. ost + 20,- el. avocado + 25,- ·

DÅSER

Portugisiske sardiner i krydret olie med citronmayo, flagesalt og hjemmebagt brød 95,- · Franske blåmuslinger med citronmayo, flagesalt og hjemmebagt brød 95,- · Tun i jomfruolivenolie med citronmayo, flagesalt og hjemmebagt brød 95,-


KAGE: se alle kagerne på disken, priser fra kr. 22,- 55,-  Kagerne er bagt efter årstidens frugter og spænder fra barndomsklassiker til kager med et mere moderne tvist.

Maden i caféen fremstilles så vidt muligt af økologiske, og årstidernes råvarer. Spørg gerne, hvis du har ønsker til vegansk mad eller har allergi for en speciel fødevare.

VARME DRIKKE: Espresso 30,- · Cortado 32,- · Flat White 35,- · Americano 35,- · Cappuccino 40,- Cafélatte 40,- · Chailatte 40,- · Varm kakao m. flødeskum 55,- · Varm chokolade m. flødeskum 65,- · Te 38,- · Islatte 45,-

Kaffen er nøje udvalgt af Michelle, hvis yndlingskaffe kommer fra “Det lille Kafferisteri” i Hundested. Kaffebønnerne bliver leveret til caféen friskristet ugentligt.


KOLDE DRIKKE: Hjemmelavet lemonade (Mirumbrus) toppet op med danskvand 45,- (se ugens varianter på menutavlen i cafeen) Øko saft på flaske 43,- · Øko sodavand 40,-  · Øko Danskvand 33,- · Bornholms Mineralvand m. brus, 75cl 65,-

VIN OG ØL: vin: Se priser og udvalg i caféen. Specialøl med og uden alkohol pr. stk. 58,-

HJERNEGUF

Bøger i caféens stueetage se gerne pris på bog. Bøger i caféens kælderetage pr. stk 20,-/ 10 stk 50,- Bøger fra caféens kælderetage kan vælges gratis ved køb af noget at spise.


Menu in English

BREAKFAST: 

  • Greek yogurt with granola and plum compote 48,-

  • Soft-boiled egg with rye bread and whipped butter 38,-

  • Soft-boiled egg with sea salt 20,- 

  • Roll with whipped butter 25,- 

  • Add-ons: Cheese 20,-, Jam 20,-, Chocolate spread 20,- 

  • Fried egg dish with 2 eggs, balsamic, apples, salted almonds, cayenne pepper, and fresh herbs 105,- (note: toppings on fried egg dish may vary) 

  • Porridge on rye and oat flakes with topping 55,- 

  • Waffles with whipped cream and compote 50,- 

  • Grape salad 55,- 

May menu


LUNCH:

  • Warm homemade Focaccia sandwich with pointed cabbage, Serrano, mozzarella, slow-roasted cherry tomatoes, red onion, and herbs: 80,- (ask for vegetarian or vegan options)

  • Avocado on our homemade rye bread with parsley pesto mixed with mayo green asparagus, pickled wine rhubarb, salted nuts and freshly grated lemon peel 140,-

  • Small boiled potatos on homemade paleo bread (gluten free) with smoked cheese cream, cucumber, radishes, crisp serrano and chives 120,-

  • Fried new carrots with sesame on homebaked rye bread witrh lemon mayo, egg, red onion, salted nuts and fresh lovage 130,-

  • Try 3 halves of our rye bread (1/2 of each type on the menu) 190,-

  • Salad in May crisp salad topped with green asparagus, cold smoked salmon, mozzerella, radishes, watercress, salted nuts, lemon oil and freshly grated lemon peel 150,-

  • Omelet with green salad, truffle oil, and bread 110,- (Additional toppings: ham +20,- or cheese +20,- or avocado +25,-)

LUXURY TINS:

  • Portuguese sardines in spicy oil with lemon mayo, sea salt, and homemade bread 95,-

  • French blue mussels with lemon mayo, sea salt, and homemade bread 95,-

  • Tuna in virgin olive oil with lemon mayo, sea salt, and homemade bread 95,-

CAKE:

See all cakes on the counter, prices from 28,- to 55,-. The cakes are baked with seasonal fruits, ranging from childhood classics to cakes with a more modern twist.

The food in the café is made as much as possible from organic, seasonal ingredients. Feel free to ask for vegan options or if you have specific food allergies.

HOT DRINKS:

  • Espresso 30,-

  • Cortado 32,-

  • Flat White 34,-

  • Americano 35,-

  • Cappuccino 40,-

  • Café latte 40,-

  • Chai latte 40,-

  • Hot cocoa with whipped cream 45,-

  • Hot chocolate with whipped cream 65,-

  • Tea 38,-

  • Iced latte 45,-

The coffee is carefully selected by Michelle, whose favorite coffee comes from “Det lille Kafferisteri” in Hundested. Coffee beans are delivered to the café freshly roasted weekly.

COLD DRINKS:

  • Homemade lemonade (Mirumbrus) topped with sparkling water 45,- (see this week's varieties on the menu board in the café)

  • Organic juice in a bottle 43,-

  • Organic soda 43,-

  • Organic sparkling water 33,-

  • Bornholm Mineral Water with fizz, 75cl 65,-

WINE AND BEER:

  • Wine: See prices and selection in the café.

  • Special beer with and without alcohol per piece 58,-


TREAT FOR THE MIND: Books on the café's ground floor - please check book prices. Books in the café's basement, 20,- each or 10 for 50,-. Books from the café's basement can be chosen for free with a purchase of food.