Back to All Events

JULEJAZZ

  • Café Mirum Jernbanevej 3B 2800 Kongens Lyngby Denmark (map)

Det er med stor fornøjelse at vi byder ind til skønt julejazz med musikerne Bettina Fyen-Andersen, Søren Larsen, Søren Olsen og Stein Larsen. Bag denne jazzkonstellation finder du fire dygtige musikere med mange års erfaring fra scener rundt omkring i landet, og med en stor kærlighed til jazzen og dens væsen.

Søren Larsen sidder bag klaveret og bringer en af sine mange andre talenter i spil, da han også mestrer bl.a. saxofon.

Søren Olsen præger trommerne, hvilket han mestrer ganske let, elegant og professionelt. Hans spil er legende og Søren har mange års erfaring i forskellige jazzkonstellationer.

Stein Larsen læner sig op ad kontrabassen og viser sin nydelse og store erfaring indenfor jazzen med en intens jazz-feeling og flot rytmefornemmelse.

Bettina Fyen-Andersen har fra ganske ung leget med mange forskellige stilarter og elsker jazzens ligetil og kringlede væsen i en skøn blanding og vælger numre i et godt mix, uden det bliver for eksperimenterende; - men dog med kant og med numre, som publikum elsker og kender.


Entré 100kr

Der kan bestilles tapas og drikkevarer inden musikken går på. Det er en god idé at bestille bord, hvis man ønsker at spise.

Later Event: January 20
Malene Falck og HC Birkeland