Back to All Events

Majaften i jazzens tegn med Bettina Fyen-Andersen, Søren Larsen, Søren Olsen og Stein Larsen.

  • Café Mirum Jernbanevej 3B 2800 Kongens Lyngby Denmark (map)

Hvis I gik glip af en helt fantastik julajazzaften i december, så har I nu chancen igen denne majaften, hvor vi med stor fornøjelse igen byder ind til skønt jazz med musikerne Bettina Fyen-Andersen, Søren Larsen, Søren Olsen og Stein Larsen.

Bag denne jazzkonstellation finder du fire dygtige musikere med mange års erfaring fra scener rundt omkring i landet, og med en stor kærlighed til jazzen og dens væsen. Søren Larsen sidder bag klaveret og bringer en af sine mange andre talenter i spil, da han også mestrer bl.a. saxofon. Søren Olsen præger trommerne, hvilket han mestrer ganske let, elegant og professionelt. Hans spil er legende og Søren har mange års erfaring i forskellige jazzkonstellationer. Stein Larsen læner sig op ad kontrabassen og viser sin nydelse og store erfaring indenfor jazzen med en intens jazz-feeling og flot rytmefornemmelse. Bettina Fyen-Andersen har fra ganske ung leget med mange forskellige stilarter og elsker jazzens ligetil og kringlede væsen i en skøn blanding og vælger numre i et godt mix, uden det bliver for eksperimenterende; - men dog med kant og med numre, som publikum elsker og kender.


Koncerten koster 100,- i entré og der kan købes tapas og dåser inden musikken går på. Spisende gæster anbefales at komme kl. 18.00 og at bestille bord forud. Køkkenet lukker når musikken går på. I pausen kan der yderligere købes kaffe, kage mm.

Obs. Billetter til musikken byttes, eller refunderes ikke, hvis man er forhindret i at møde op.